Županijsko stručno vijeće vjeroučitelja

Voditeljica Županijskog stručnog vijeća vjeroučitelja Janja Škraba-Stanešić je u   srijedu, 15. svibnja 2024. godine održala stručni skup u OŠ Frana Galovića.   

Članove vijeća pozdravila je ravnateljica škole Silvana Svetličić te zaželjela plodonosan rad. Interaktivno predavanje s radionicom na temu Medijacija kroz biblijske tekstove  održale su kolegice Kristina Raič, prof. savjetnik i Sanja Jazvec, prof. koje su završile edukaciju o medijaciji. Vodeći se mišlju sv. Jeronima da „Nepoznavanje Pisama jest nepoznavanje Krista”, kolega Ivan Bosak je održao  iscrpno izlaganje na temu Biblijske knjige – nastanak i razvitak.  

Nakon kratke pauze uslijedilo je predavanje O važnosti refleksije, Sanje Minarik, mag. prim. educ., izvrsne savjetnice. Kolegica je predstavila alat koji koristi u praksi THOR kartice (The Heart Of Reflection kartice). Nakon izlaganja o Važnosti refleksije uslijedio je praktičan dio. Radionicu na temu Refleksija kao metoda za unapređenje rada ŽSV-a održala je Janja Škraba-Stanešić, voditeljica Vijeća. Nastavljeno je ugodno druženje uz pozitivne komentare kolega i evaluaciju. 

Dobrodošli prvašići! 2021

Raspored zvona